68ee56dd-c944-46e2-9d52-6c2f5eb506c1
blefaroplastie-superioara

Blefaroplastie superioară

Preț de la
1.200 €

Blefaroplastie superioară

blefaroplastie-superioara

Preț de la
1.200 €

Reprezintă operația prin care se realizează remodelarea pleoapelor superioare care de cele mai multe ori prezintă un grad important de ptoză, fie un exces tegumentar semnificativ obturând astfel câmpul vizual superior. 

Rata de succes


Confortul pacientului în timpul intervenției


Nivel durere după intervențieIntervenția chirurgicală constă în eliminarea excesului tegumentar și plicaturarea mușchiului orbicular al ochiului pentru o mai bună susținere și pentru un rezultat care să dureze în timp.

1
Ore durată intervenție
1
Zile de recuperare necesare
1
Zile până la scoaterea firelor
+1
Pacienți
mulțumiți

Efectul ștergerii a cel puțin 10 ani de pe chip și a greutății palpebrale se poate vedea la 10 zile postoperator cand se îndepărtează steristripurile și se suprimă firele de sutură. Rezultatul final se poate aprecia la aproximativ 2 luni postoperator. 

Cicatricea este ascunsă cu minuțiozitate in pliul palpeblal astefel încât nu poate fi observată în momentul deschiderii ochilor. Cicatrizarea controlată se realizează prin masajul cu unguente pe bază de silicon de cel puțin două ori pe zi, timp de minim 6 luni. Se recomandă evitarea expunerii la soare pentru minim 6 luni postoperator.

Complicațiile postoperatorii posibile sunt: hematomul și/sau echimozele palpebrale extinse, infecția plăgii, dehiscența plăgii, lagoftalmie, diplopie, sindromul de ochi uscat, asimetrii reziduale, etc.