bc6788f7-20fd-4a12-8a83-3b11de2960c9
mezoterapie

PRP Matrix (1 fiolă)

Preț de la
350 €

PRP Matrix (1 fiolă)

mezoterapie

Preț de la
350 €

Terapia PRP (Platelet-Rich Plasma) sau “Plasma îmbogațită cu trombocite”, cunoscută și sub numele de „terapia vampir”, este cea mai modernă procedura pentru revitalizarea țesuturilor, 100% naturală ce își propune rejuvenarea prin stimularea de către factorii de creștere trombocitari a regenerării colagenului, elastinei și îmbunătățirea vascularizației locale.

Aceast tratament presupune recoltarea de sânge care se centrifugheză, astfel separandu-se elementele din care se extrage plasma cu trombocite. Eprubeta de recoltare este sterilă, vidată și poate conține acid hialuronic pentru un și mai mare efect de luminozitate, hidratare și prospețime. 

PRP-ul are efect de lungă durată, cu efecte benefice vizibile în timp. Fiecare noua procedură efectuată la interval de 2 săptămâni potențează efectul celor anterioare.

Efectul terapiei PRP pentru scalp este vizibil dupa 2 până la 6 luni după tratament. Studiile demonstrează că PRP este foarte eficient și stimulează creșterea firului de par la pacienții care au beneficiat de implant de păr.

Recomandat pentru:

- Riduri fine

- Pori dilatați

- Acnee

- Cicatrici

- Pete hiperpigmentare

- Rejuvenare decolte

- Rejuvenare mâini

- Tratament împotriva căderii părului/alopeciei moderate