7d3a2fe9-b7af-41f5-9ab8-2ef0bb14e8cd
mezoterapie perioculara copy

Mezoterapie regiune perioculară

Preț de la
130 €

Mezoterapie regiune perioculară

mezoterapie perioculara copy

Preț de la
130 €


Beneficiile mezoterapiei perioculare (cu produse special destinate acestei zone):

- Hidratare intensă

- Luminozitate

- Îmbunătățește aspecul ochilor obosiți

- Îmbunătățește microcirculatia perioculară

- Estompează ridurile fine

Produsul pe care eu îl folosesc este o soluție destinată mezoterapiei injectabile, fiind un implant intradermic special formulat pentru a îmbunătăți aspectul pielii din jurul ochilor. Îmbunătățește conturul ochilor, umple ridurile superficiale și liniile fine din zona perioculară și este eficient împotriva cearcănelor și a aspectului obosit.

Produsul are la bază acid hialuronic nereticulat și resorbabil, combinat cu un cocktail biorevitalizant care conține compuși activi, vitamine, antioxidanți, oligoelemente și factori de iluminare. Antioxidanții și peptidele acționează la nivel molecular și celular, ajutând la repararea țesuturilor afectate de razele UV. De asemenea, vitaminele precum vitamina C, joacă un rol important în metabolismul celular al colagenului și elastinei, fibrele care mențin aspectul tânăr al pielii.


Înaintea efectuării tratamentului se relizează aplicarea unei creme anestezice pe tenul curat. Aceasta este lăsată să acționeze timp de 30 de minute. După îndepărtarea cremei și retoaletarea tegumentului se efectuează tratamentul propriu-zis. Injectarea se realizează cu ace foarte fine, astfel încât pacientul nu simte discomfort. Soluția se injectează atât la nivelul pleoapelor inferioare și superioare, cât și la nivel zygomatic (infraorbital) și temporal. La sfârșitul tratamentului se aplică local o cremă hidratantă și regeneratoare. 

Pacienții nu necesită timp de recuperare, activitatea putând fi reluată imediat după tratament. 

Masajul local ușor și aplicarea cremelor (conform indicațiilor medicului in funcție de fiecare tip de ten) este recomandată atât după efectuarea mezoterapiei, cât și pe termen lung.

Schema de tratament presupune efectuarea a 4-6 ședinte de mezoterapie la un interval de 10-14 zile fiecare. Se recomandă repetarea protocolului de 1-3 ori pe an.

Care sunt contraindicațiile mezoterapiei injectabile?

- alergie la oricare dintre ingredientele produsului injectat

- infecții active sau răni nevindecate în zona de injectare

- tratament cu imunosupresoare sau corticosteroizi

- boli autoimune

- afecțiuni cutanate în evoluție locală

- tulburări de coagulare

- tratament cronic cu medicație anticoagulană sau antiagregantă

- cancer, diabet, epilepsie

- sarcina și alăptarea.