84d9760c-f314-449e-9226-d368b27e36c7
laser titan

Laser Titan (lifting)

Preț între
500-700 € 

Laser Titan (lifting)

laser titan

Preț între
500-700 € 

Lifting nechirurgical cu TITAN


Noul Cutera Titan – tehnologie unică în lume, vă oferă o alternativă pentru tratamentul laxității pielii. Folosind energia luminii pentru a stimula productia nouă de colagen în profunzimea pielii și a revigora colagenul existent, Titan întinde pielea de pe față, brațe, abdomen și picioare.


Cum acționează Cutera Titan?


Titan folosește lumină infraroșie controlată pentru a încălzi dermul în deplină siguranță. Încălzirea eficientă produce contracția colagenului din derm și formarea de colagen nou care are ca efect întinderea pielii și creșterea tonusului ei. În timpul procedurii, suprafața pielii (epidermul) este protejat în permanență de către aparat prin fazele de răcire care alternează controlat cu încălzirea. După procedură, producția nouă de colagen susține în continuare întinderea pielii îmbunătățind aspectul pielii laxe, a ridurilor sau a șanțurilor nazo-labiale încă 6 luni dupa ultinul tratament.

Ce zone răspund cel mai bine la procedura Titan?


Au fost tratate cu succes multe zone ale corpului care prezentau piele laxă. Pielea laxă de pe față, gât, abdomen și braț a răspuns deosebit de bine la tratament.

Ce persoane pot fi tratate?


Pot fi tratați pacienții cu orice tip de piele. Cele mai bune rezultate se obțin pe pielea subțire fără țesut adipos abundent. Tratamentul se recomanda atât femeilor cât și bărbaților.


De câte tratamente este nevoie?


De obicei sunt necesare 4 tratamente la 6 săptămâni interval. După un ciclu de 4 tratamente, în următorul an se fac tratamente de întreținere semestriale.


Care sunt efectele tratamentului?


Doar uneori, imediat după tratament puteți obseva o ușoară înroșire a pielii în zona tratată, care va dispărea în câteva minute. Pentru reducerea acestor efecte, se aplică imediat după tratament apă termală si creme care hidratează și decongestionează în paralel. 


Când voi observa rezultatele?


În cazul unor pacienți, rezultatele au fost observate imediat. Totuși pentru cei mai mulți pacienți, rezultatele vor deveni vizibile pe parcursul următoarelor 3 până la 6 luni după tratament, timp în care se formează noi fibre de colagen, iar pielea se întinde.


Ce simt în timpul tratamentului?


La fiecare puls Titan, veți simți o scurtă senzație de căldură. Controlul temperaturii locale este asigurat de către aparat, prin răcirea pielii înainte și după încălzire, astfel încât se pot obține cele mai bune rezultate fără riscuri pentru pacient.