5a1b6828-d3e2-41a5-9f68-63d90a1eaed7
laser copy

Laser Genesis (rejuvenare față)

Preț de la
150 €

Laser Genesis (rejuvenare față)

laser copy

Preț de la
150 €


Tratamentul ridurilor fine, porilor dilatați, texturii aspre, cicatricilor și eritemului.


Terapia cu Laser Genesis este o tehnologie inovatoare, unică în lume, aplicată bărbaților și femeilor pentru o piele sănătoasă și frumoasă. Este o procedură medicală noninvazivă ce poate fi recomandată oricui, la orice vârstă, pentru menținea tonicității, strălucirii și tinereții pielii. 

De asemenea face parte din tratamentul împotriva rozaceei.


Ce zone pot fi tratate?


Pacienții tratați cu Laser Genesis au raportat rezultate excelente și îmbunătățiri ale aspectului pielii de pe față și gât, însă recomandăm această terapie pentru diminuarea cicatricilor recente aflate si pe alte regiuni ale corpului.

Ce este eritemul difuz? Rozaceea?


Această problemă este cauzată de capilarele dilatate, ceea ce duce la impresia generală de roșeață pregnantă, cu vase de sânge vizibile. Zonele cele mai frecvent afectate sunt nasul, fruntea și obrajii. 

Roșeața difuză este deseori asociată cu rosaceea. Laserul Genesis împreună cu LimeLight și NdYag vă ajută în doar câteva ședințe să reduceți promptitudinea și intensitatea episoadelor de ,,flush,, până la dispariția lor.

Ce simt în timpul procedurii?


Majoritatea pacienților descriu tratamentul ca fiind relaxant. Veți simți o ușoară încălzire a suprafeței pielii în timpul procedurii. Vă puteți relua imediat activitatea normală. 

Eficiența tratamentului se manifestă prin apariția unui slab eritem (roșeață) care dispare în câteva minute după tratament. Ca după orice tratament laser trebuie să folosiți creme de protecție solară în timpul activităților în aer liber.Cum acționează Laser Genesis?


Laserul Genesis încălzește dermul papilar, și astfel stimulează producerea de elastină și colagen nou. 

În capilarele dilatate se generează o căldură suplimentară datorită absorției crescute, ceea ce reduce eritemul difuz.


Ce trebuie să fac înainte de tratament?


Nu veți avea nevoie de gel, cremă anestezică sau gheață înainte de tratament. Înainte de tratamentul Laser Genesis propriu-zis, va trebui să îndepărtați orice urmă de machiaj sau cremă hidratantă și, în unele cazuri, să radeți zona care urmează să fie tratată. 

Trebuie evitată expunerea la razele UV.

 

De câte ședințe voi avea nevoie?


Rezultatele de durată a unei singure ședințe sunt de cele mai multe ori discrete. Rezultatele imediate sunt însă evidente. 

În medie, este nevoie de 6 până la 8 ședințe la un interval de 2 săptămâni pentru a obține rezultate optime menținute în timp. 


Care sunt posibilele efecte secundare?


Majoritatea pacienților au remarcat foarte puține efecte secundare sau niciunul. 

Cel mai frecvent este o ușoară înroșire a zonei tratate care va dispărea în câteva minute după tratament. 


Care sunt îmbunătățirile asupra texturii pielii în urma terapiei cu Laser Genesis?


Laserul Genesis poate îmbunătăți aspectul tenului, netezind neregularitățile acestuia cauzate de vârstă, soare sau cicatrici. 

Veți obține un ten mai luminos, mai sănătos pe măsură ce se îmbunătățește textura și micile imperfecțiuni ale pielii.